Veelgestelde vragen

Bestelproces

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verwerking van uw bestelling. Het ligt aan het moment van bestellen of de foto’s op school dan wel per post naar U toe komen.

Indien u bij de betaling niet of onvolledig het betalingskenmerk heeft ingevuld kunnen wij de betaling niet verwerken. Stuur een email naar bestelling@studiograafland.nl  en vermeldt daarin het betalingskenmerk ( uw ordernummer), de datum van overschrijving en de naam van de bankrekeninghouder. Wij kunnen uw betaling dan handmatig verwerken.

U kunt de foto’s afrekenen met ideal of via een handmatige overboeking. Bij een handmatige overboeking is het erg belangrijk dat U het juiste betaalkenmerk invult anders kan Mollie Payments uw betaling niet naar uw bestelling herleiden en wordt het bedrag naar U teruggestort.

 

 

Deze kunt u combineren in één (na)bestelling zodat u maar eenmalig de administratie- en (eventuele) porto/verwerkingskosten hoeft te voldoen. Dit kunt u doen door op de knop van ‘fotocode toevoegen’ te klikken.

U kunt foto’s (na)bestellen van ongeveer 1 jaar terug. Indien dit niet online lukt, neemt u dan contact op per mail met bestelling@studiograafland.nl. en vermeldt de inlogcode en de schoolnaam van de desbetreffende foto. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U bestelt en betaalt binnen drie weken de gewenste foto’s.

Bestellingen worden in bulkvorm verwerkt, d.w.z. dat wij éénmaal per 10 dagen betaalde orders verzamelen die vervolgens per school worden verwerkt en verpakt.

Op het codekaartje staat vermeld op welke wijze U de foto’s zult ontvangen.

Indien U later dan drie weken bestelt zijn alle bestellingen inmiddels al afgerond. In dit geval betaalt U €4,00 porto/verwerkingskosten extra aangezien we uw order apart moeten behandelen en verwerken. De foto’s worden in dit geval binnen vier weken na betaling per post naar het door U opgegeven adres verstuurd.

Technische vragen

De inlogcode van uw kind wordt gekoppeld aan de juiste klassenfoto. Is uw kind op een later tijdstip gefotografeerd en dus niet goed gekoppeld neem dan contact met ons op.

De school heeft een index verzamelprint ontvangen waarop alle foto’s staan. Op de index staat onder de foto’s de inlogcode minus .jpg.

De inlogcode bestaat uit kleine letters en cijfers. Let goed op het verschil bij een letter “o” of het cijfer “nul”.

Lukt het niet neem contact op met ons via bestelling@studiograafland.nl en vermeldt de inlogcode in de e-mail. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Het kan voorkomen dat de beveiliging van uw webbrowser te hoog staat ingesteld waardoor de foto niet getoond wordt of dat U na de code per ongeluk een spatie invulde.

Neem contact op met ons via bestelling@studiograafland.nl. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Overige vragen

U heeft alleen de individuele code(s) ontvangen en nog niet de familiecode(s)?

Het uitzoeken van de familiecodes is nogal wat werk, soms komt het voor dat school deze iets later aan de kinderen meegeeft. U kunt het best even wachten met bestellen totdat U alles compleet ontvangen heeft.

Wanneer je gelijk afrekent per ideal ontvang je direct de download link in je mailbox.
Wanneer je per overboeking betaalt ontvang je de download link zodra de betaling is verwerkt in je mailbox.

Foto’s van Studio Graafland zijn duidelijk van persoonlijke aard en worden speciaal voor U afgedrukt nadat U besteld heeft, derhalve geldt er geen wettelijk herroepingsrecht.

De wijze waarop wij de schoolfotografie uitvoeren bij u op school, wordt afgesproken met de schoolleiding/ouderraad. Uw wensen kunt u aan hen kenbaar maken.

Een foto is een is een momentopname. Ook als het gaat om schoolfotografie. Onze fotografen maken dat moment zo ontspannen mogelijk. Wanneer u niet tevreden bent over de foto van uw kind kunt u contact met ons opnemen of er nog een andere opname beschikbaar is.

Als er meerdere opnames gemaakt zijn zoeken wij altijd de leukste foto van uw kind uit. U kent uw kind als beste en soms wil het zo zijn dat u een andere opname geschikter vindt. Neem contact met ons op via bestelling@studiograafland.nl  en wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen over een bestelling of andere vragen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

    Ik ga ermee akkoord dat Studio Graafland mijn gegevens mag opslaan en verwerken.